home     contact   

Algemene informatie:

Reserveren:  Voor het reserveren kijkt u eerst in de algemene agenda of de boot beschikbaar is. Hierna kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen en doorgeven wanneer u en met welk schip u wilt varen. Hierna sturen wij u het reserveringsformulier en het ANWB huurcontract toe.

Verzekering:  Sailing Friesland is een erkend bedrijf;  onze schepen zijn goed verzekerd. Wij verhuren uitsluitend volgend de ANWB huurvoorwaarden.

Uw verzekering Het is belangrijk uzelf en uw reisgenoten voor en tijdens uw vakantie goed te verzekeren.
Sailing Friesland  biedt u de unieke mogelijkheid bij boeking gelijktijdig een vaarvakantiepolis van
UNIGARANT af te sluiten voor annulering, waarborg en gevolgschade, bagage, onvoorziene uitgaven en ongevallen.

Wilt u de Vaar Vakantie Polis afsluiten? Klik dan hier (invulbare PDF). Wanneer u alle vragen volledig hebt ingevuld, kunt u het document opslaan of printen en e-mailen naar: info@zeiljachtverhuur  verhuur.nl

Kinderen:  Een groot aantal havens zijn voorzien van speeltoestellen. Ook bij slecht weer zijn er vele mogelijkheden, zo kunt u onder andere in Eernewoude en bij   Kuilart aan de Fluessen  gebruik maken van een verwarmd binnenbad. Voor meer informatie zie: www.kinderenaanboord.nl of www.kameleondorp.nl

Wij adviseren om zelf altijd een goed passend zwemvest mee te brengen voor kinderen tot 4 jaar!

Huisdieren: In overleg  bestaat er een mogelijkheid om  huisdier mee te nemen.

Vaarbewijs: Voor al onze schepen heeft u geen vaarbewijs nodig. Het is mogelijk om gratis een één uur durende opfriscursus te volgen.  Indien u het binnenwater verlaat voor het ‘ruime’ sop, gaan wij ervan uit dat u over de benodigde ervaring en papieren beschikt!

(Wij verhuren niet aan (groepen) jongeren beneden de 25 jaar. )

Openbaar vervoer:  Warga is  vanuit Leeuwarden bereikbaar met het openbaar vervoer.  Vanaf Leeuwarden  kunt u lijn 22 nemen.  Indien mogelijk kunnen wij u ook van het station ophalen.

Extra kosten:  Al onze prijzen zijn totaal prijzen, er komen geen brandstof, gas of schoonmaak kosten overheen. 

In Friesland worden de meeste bruggen kosteloos bediend.  U doet er verstandig aan om wat kleingeld mee te nemen. 

 

Naast alle gezellige havens is het op veel plaatsen in Friesland ook mogelijk om midden in de natuur te overnachten.  U kunt hierbij gratis gebruik maken van de vele Marrekrite aanlegplekken.  Meer info zie www.marrekrite.nl

 

Schoonmaak:Wij berekenen geen schoonmaak kosten en gaan er vanuit dat u zelf het schip netjes achterlaat. Alle benodigde materialen zullen u aangereikt worden bij terugkomst.

 Wat neem ik mee:  In Warga is het mogelijk om uw laatste proviand in te slaan. Op loopafstand is een supermarkt, warme bakker ,slager, patatwagen, pizzeria en geldautomaat.

Om er zeker van te zijn dat u geen overbodige artikelen meeneemt kunt u altijd even contact opnemen.

 

Vaarmogelijkheden: Vanuit Warga vaart u via de staande mastroute binnen 30 minuten naar het Pikmeer te Grou. Ook ligt Frieslands mooiste vaargebied  Nationaal natuurpark de Alde Feanen  op nog geen 40 minuten varen.  Ook een dagje shoppen behoort tot de mogelijkheid. U kunt midden in het centrum van Leeuwarden afmeren.

Het is mogelijk om in Warga aan de passantensteiger te overnachten;  voorzieningen als wc, douche en stroom  zijn voorhanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ANWB huurvoorwaarden.
Btw NL110193428B01  K.v.K 5495475 info@zeiljachtverhuur-friesland.nl